Dagens tips - Vaseline!

Nästa gång ni är i en mataffar och ska handla, t.ex Ica, Coop, Netto, Willys you name it.. Se då till att inhandla Vaseline! Det kostar ca 40-50 :-. Du kommer inte ångra dig! 
Vaseline hjälper mot väldigt mycket, I
                                                       I  
                                                       v 
 
1. Om du tar lite vaseline på läpparna kommer de på direkten bli mjuka och lena som babyhud! Detta ska man göra dagligen för att undvika torra och fnasiga läppar. 

2. Efter du tvättat bort din mascara, dutta på lite vaseline på dina ögonfransar och de kommer bli längre och tjockare (om man gör detta dagligen då förstås). Men ta det dock inte på själva "rötterna" av ögonfransarna för då täpper det igen och då finns det risk att dina fransar faller av. 
 
3. Man kan också ta Vaseline på armbågar, knäskålar och handflator när man tar på brun utan sol så blir det ej fläckigt!
 
4. För att hålla ögonbrynenplats, smörj på ett tunt lager med Vaseline!

5. För att få fräscha och friska nagelband dutta på lite Vaseline innan läggdags och låt verka under natten!
 
6. Gnugga in Vaselinet i topparna för att undvika att de blir kluvna, eller reparera dem som redan är det!
 


Kommentarer
Lowa

Svar: tack för tipset, just smink och sånt är jag inte intresserad av men eftersom den också ska handla om en massa annat så ska det bli kul att läsa din nya blogg :)

2013-09-02 @ 08:11:24
URL: http://lowaek.blogg.se
emmeli

Hej, ville bara säga att de va en bra idé till en blogg. Jag har startat en hemsida/verksamhet flr att skydda barn från att behöva växa upp bland missbruk.Det har jag själv gjort och vet vilka sår de ger å aldrig läker . Skriver om allt mellan himmel och jord så välkommen in till mig. http://emmelizstyle.se mvh emmeli

2013-09-02 @ 19:17:51
URL: http://www.emmelizstyle.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Skönhet, Mode, Smink

RSS 2.0